sitibsa.com

Localització | Qualitat i medi Ambient

Presentació

SITIBSA és l'empresa pública del Govern de les Illes Balears que desenvolupa la seva activitat en el camp de la cartografia i la informació territorial. SITIBSA és una empresa pública de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i depèn directament de la Direcció General d’Ordenació del Territori.

Actualment SITIBSA treballa en l'elaboració de productes cartogràfics d'alta qualitat i precisió, especificats per a ser explotats en els moderns sistemes d'informació geogràfica(SIG), i destinats a servir de base pel coneixement, la planificació i la gestió del territori de les Illes Balears.

Amb l'objectiu de promoure i facilitar l'ús de la informació geogràfica, SITIBSA ofereix com a servei d'atenció al públic l'accés als productes cartogràfics i fotogràfics que formen part del Sistema d'Informació Territorial de les Illes Balears.

SITIBSA, també està capacitada per oferir assistència en projectes i estudis relacionats amb la cartografia i les dades geogràfiques, utilitzant les noves tecnologies en el tractament de la informació territorial.

 

© 2009, SITIBSA - Serveis d'Informació Territorial de les Illes Balears, S.A.U Nota legalCrèdits

Avda. Alexandre Rosselló, 13b, 1er 07002 - PALMA DE MALLORCA
Tel. 971 177870 - Fax 971 177871 sitibsa@sitibsa.com

Horari d'atenció al públic:
10:30 - 13:00